HomeEvenementenEat-Meet-Teach over formatieve toetsing

Eat-Meet-Teach over formatieve toetsing Informele bijeenkomst in de Horst

Ontdek en ontplooi formatieve toetsing

Op donderdag 11 april van 12:00-13:30 organiseert de faculteit Engineering Technology (ET) een ‘Eat-Meet-Teach' lunchbijeenkomst over het onderwerp formatieve assessment. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de Educational Consultants van ET en E-learning Specialists van ET.

Tijdens deze bijeenkomst komen docenten samen (MEET) tijdens de lunch (EAT: neem je eigen lunch en drinken mee (dichtstbijzijnde automaat is op verdieping 9), wij zorgen voor snacks) om in een informele sessie over onderwijs (TEACH) te discussiëren. Het doel van deze Eat-Meet-Teach is om docenten te inspireren en te motiveren om op een toegankelijke manier aan de slag te gaan met formatieve assessment. Verschillende docenten zijn uitgenodigd om te laten zien wat zij met formatieve assessment in hun onderwijs doen.

PROGRAMMa [Engelstalig]

Time

Content

12:00-12:30

Walk-in

12:30-12:40

Introduction about formative assessment by Marloes Luttikhuis (UT Educationalist) and welcome word by Wim de Boer (Strategic Education Advisor and Programme Director IDE)

12:40-13:30

Dr. Anna Bos-Nehles: 360 Degree Peer Review Process; 
Ir. Frank van den Berg and dr. Heidi Muijzer-Witteveen: Formative assessment in Challenge Based Learning (general + Robotics);
Dr. Fulya Kula: Mathematics Bridging course;
Dr.ir. Marc Vlutters: Using Agile principles in thesis supervision;
Mark Tangeman MBA: Introducing peerfeedback tool PeerPulse;
Ed. Peter Hagenaars MEd., Chantal Scholten MSc. and Marloes Luttikhuis MSc.: Formative assessment as an educational practice;
Prof.Dr.-Ing Wilko Rohlfs - HeatQuiz;
Nina de Vries MSc. and Jolanda van de Kooij MSc. – Formative assessment using Wooclap and Canvas

13:30

End of the session

Geïnteresseerde UT-docenten zijn welkom om vanaf 12:00 binnen te lopen, de sessie begint officieel om 12:30. Er is een vrije inloop/uitloop, dus je kunt komen en gaan wanneer je wilt

Aanmelden

Als je aan deze sessie wilt deelnemen, registreer je dan door een e-mail te sturen naar elearning-et@utwente.nl zodat de organisatoren je de Outlook-uitnodiging kunnen sturen en weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten.

Let op: als je een docent bij ET bent, ontvang je automatisch de Outlook-uitnodiging. Je hoeft je niet aan te melden via het vermelde e-mailadres, maar je hoeft alleen de Outlook-uitnodiging te accepteren.