HomeNieuws & eventsImpact Case workshops Q1

Impact Case workshops Q1 De impact van onderzoek vangen

Ben je trots op je werk en weet je zeker dat je impact hebt, maar vind je het moeilijk om dit expliciet te maken? Het schrijven van je eigen impactcase kan een manier zijn om dit te doen! Een impactcase is een narratief dat helpt om de impact van je werk (onderzoeksproject, onderzoekslijn, ...) vast te leggen. Je kunt een impactcase gebruiken voor je zichtbaarheid, in subsidieaanvragen, carrièregesprekken en voor je persoonlijke voldoening en trots. We proberen ook een BMS Impact Showcase samen te stellen en zouden je case daar graag in opnemen.

Om je te helpen om van een idee tot een geschreven impactcase te komen, bieden we een workshop aan waarin we 1) uitleggen wat impact is en wat een impactcase inhoudt, 2) voorbeelden geven en 3) een template aanbieden om je eigen impactcase op te stellen. Er wordt ook een verband gelegd met de onlangs gepubliceerde BMS Position Paper on Impact.

De workshop is inclusief schrijftijd en duurt 2,5 uur. Dit lijkt misschien veel, maar de tijd vliegt voorbij als je eenmaal aan het schrijven bent (we zeggen dit uit ervaring, want dit wordt de derde en vierde ronde van deze workshop). Je loopt de deur uit met je concept impact case in je hand!

Workshops zijn nu gepland in kwartiel 1 en 2
Schrijf je hier in
2 en 11 oktober, 28 november en 4 december

Tijd om te schrijven! Een sfeerimpressie: