HomeNieuws & eventsDuitenberg Committee Interest Drink

Duitenberg Committee Interest Drink Ontdek de Duitenberg Commissies: Een avond vol informatie en interactie

Op woensdag 25 september duiken we in de verschillende commissies die Duitenberg te bieden heeft. De voorzitters van de commissies zullen een pitch geven over waar elke commissie voor staat en wat er van jou verwacht wordt. Je krijgt de kans om vragen te stellen over de commissies en vertrouwd te raken met wat je kunt verwachten. Op dit moment hebben we 4 commissies, met ruimte voor meer. De huidige commissies zijn: de Maandag- en Donderdag-Investeringscommissies, de Activiteitencommissie en de IT-commissie. Als je geïnteresseerd bent om lid te worden van een commissie en meer ervaring wilt opdoen op het gebied van beleggen, organiseren of IT, zorg dan dat je erbij bent! Zelfs als je niet geïnteresseerd bent, wordt het een heel leuke avond, dus kom gezellig een drankje doen!


De Maandag- en Donderdagcommissies richten zich op beleggen. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheren van de aandelenportefeuille van de vereniging en doen beleggingsvoorstellen aan het bestuur. Leden lopen geen financieel risico omdat de portefeuille wordt gefinancierd door Duitenberg, wat het een geweldige kans maakt voor onervaren beleggers om praktijkervaring op te doen. Ervaren beleggers profiteren van verschillende perspectieven en kunnen netwerken.


Dan is er de Activiteitencommissie. Zij organiseren pokertoernooien, Whisky- en Sigaaravonden, het Nieuwjaarsdiner, bedrijfsbezoeken, reizen en nog veel meer.


En tot slot hebben we de IT-commissie. Als je geïnteresseerd bent in het combineren van je IT-kennis met financiële kennis, is dit de plek voor jou. Het huidige project waar de IT-commissie aan werkt, is een trading bot, maar er is nog veel meer te leren en waaraan je kunt werken, wat duidelijk zal worden uitgelegd.


Sign up here!


Join the group chat here!