UTAlumni CommunityAgendaBedrijfsbezoek: HoSt en Foseco Vesuvius

Bedrijfsbezoek: HoSt en Foseco Vesuvius

Ontdek twee vooruitstrevende techbedrijven met UT-DNA

EXCLUSIEF VOOR PAS AFGESTUDEERDEN & JONGE ALUMNI
Het UT Young Alumni Network, KIVI Students Twente en Kennispark nodigen jong talent uit voor een exclusieve kans: tijdens een walking dinner in contact komen met twee state-of-the-art hightech bedrijven die verbonden zijn aan de Universiteit Twente.

Bedrijven

HoSt Energie Systemen

HoSt Energy Systems, onderdeel van de wereldwijde HoSt Group, is gespecialiseerd in duurzame energietechnologie en richt zich op biogasproductie en afvalgestookte ketelinstallaties. Met meer dan 450 gebouwde systemen in 35 landen is HoSt toonaangevend in het bevorderen van de overgang naar hernieuwbare energie en de circulaire economie. HoSt is opgericht en wordt nog steeds geleid door twee alumni van de UT die ook aanwezig zullen zijn op het evenement.

Vesuvius / Foseco

Foseco, onderdeel van de gieterijdivisie van Vesuvius PLC, is wereldwijd toonaangevend in het ontwikkelen van producten en oplossingen voor de gieterij- en staalindustrie. In Nederland is Foseco al vele jaren gevestigd in de regio Twente, waar het hoogwaardige producten produceert voor gieterijtoepassingen. Het bedrijf heeft ook een geavanceerd R&D-centrum dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor de industrie.

Kom!
Dit evenement biedt jonge alumni de kans om baanbrekende innovaties te ontdekken, in contact te komen met industrieleiders van wereldklasse met UT roots en inzicht te krijgen in hightech sectoren die de toekomst vormgeven.

Concept programma

  • 16:20 - 16:30 I Aankomst bij HoSt
  • 16:30 - 17:30 I Bezoek HoSt Energy Systems
  • 17:30 - 17:45 I Wandeling naar Foseco (Vesuvius Groep)
  • 17:45 - 18:45 I Bezoek aan Foseco
  • 18:45 - 19:15 Netwerkborrel bij Vesuvius Foseco

Tijdens de bedrijfsbezoeken worden lichte versnaperingen en fingerfood aangeboden.

Meld je aan!

Het aantal deelnemers is beperkt tot 25, dus schrijf je snel in!
Aanmelden
Dit evenement is exclusief voor bijna afgestudeerden en jonge alumni van de Universiteit Twente.