UTAlumni NetwerkAgendaPhotonics, Microsystem & Circuits Career Day

Photonics, Microsystem & Circuits Career Day

Ben je geïnteresseerd in fotonica, microsysteemoplossingen en circuits en wil je weten welke carrièremogelijkheden zich ontwikkelen in dit vakgebied? Dit evenement is voor jou!

LioniX samen met KIVI Students Twente en het UT Young Alumni Network, organiseren een sessie voor jonge professionals en masterstudenten in de Gallery om hen kennis te laten maken met bedrijven aan de UT in deze vakgebieden. Het evenement omvat korte presentaties en interactie met enkele producten en wordt afgesloten met een netwerkborrel waar de deelnemers ontspannen gesprekken kunnen voeren met vertegenwoordigers van de bedrijven.

Wanneer? Op donderdag 21 maart van 16:00 uur tot 18:00 uur.

Photonics, Microsystems & cicuits Career Day
Schrijf je nu in!

DEELNEMENDE BEDRIJVEN

  • LioniX is een leider in de toepassing van geïntegreerde fotonica, microsysteemoplossingen en circuits.
  • QuiX Quantum is de Europese marktleider in fotonische kwantumcomputing.
  • Chilas is een state-of-the-art laserfabrikant die "widely tunable ultra-narrow linewidth external cavity lasers" ontwikkelt en commercialiseert.
  • PHIX Photonics Assembly (PHIX) biedt een assemblage- en verpakkingsdienst voor fotonische geïntegreerde schakelingen (FIS).
  • Brilliance levert lichtmotoren die de uitdagingen van miniaturisatie, integratie, energie-efficiëntie en algemeen comfort overwinnen voor alle AR-toepassingen.
  • Epiphany Photonic Design House vergemakkelijkt de adoptie van geïntegreerde fotonicatechnologie door bedrijven te helpen bij het navigeren door ontwerpsoftware, materiaalplatforms, fabrieken, verpakkingen en testen.