Workshop Marokkaanse koken

WORKSHOP MAROKKAANS KOKEN LAILA'S KOOKLES

Zin in een avondje uit én Marokkaans leren koken? Dat kan bij Laila's cooking class. Maak kennis met de exotische, aromatische Marokkaanse keuken in al haar diversiteit. Laat je meenemen in een unieke kookervaring. De combinatie van specifieke specerijen en kruiden die zo uniek is voor de Marokkaanse keuken zal al uw zintuigen prikkelen. Je hoeft geen kookkennis te hebben. In een sfeer van ontspanning en gezelligheid kookt u samen en onder het genot van een drankje luistert u naar Arabische klanken op de achtergrond.

Alle gerechten (gemiddeld 8-gangen) en drankjes zijn inbegrepen. Je kunt onder meer de volgende gerechten verwachten:  couscous met 7-groenten, kalfsvlees tajine met pruimen en abrikozen, kip pastilla met amandelen, sea food pastilla, gegrilde kip uit de oven met olijven en verse patat, zalmovenschotel, shakshuka met kalfsgehakt. Uiteraard geserveerd met verse salades, waaronder de falafel salade. Oriëntaals brood kan natuurlijk niet ontbreken.

Dus, voor elk wat wils. Alle gerechten worden tegelijkertijd uitgeserveerd zodat er een buffettafel ontstaat. Het leuke is dat je elkaars gerechten kunt genieten

Deze cursus is alleen voor medewerkers en studenten met een geldige Union/Campuskaart.

Further information: Joke Sanchez, Coordinator Cultural Education, vrijhof-culture-backoffice@utwente.nl, 053-4895759

Schrijf in voor:
Workshop Marokkaanse koken
November 2024
Medewerker of student bij de Universiteit Twente?

Jouw gegevens