HomeCursussenLeiderschapsontwikkeling programma - Leidinggeven in onzekere tijden: bouwen aan een toekomstbestendige UT'.

Leiderschapsontwikkeling programma - Leidinggeven in onzekere tijden: bouwen aan een toekomstbestendige UT'.

Ben jij een manager bij UT? Leid je teams?

Weet wat je moet doen in uitdagende omstandigheden en houd jezelf en je team gemotiveerd. 

We leven in een snel veranderende wereld. Met de huidige turbulente tijden zijn de uitdagingen voor onze organisatie en alle medewerkers groot.  

Hoe gaan we als leiders binnen deze organisatie om met deze onzekerheid en onvoorspelbaarheid? Deze tijden vragen om een visie op verandering, wendbaarheid en doelgerichte keuzes voor de lange termijn. Het vergt moed om te beginnen aan een toekomst waarvan we niet zeker weten hoe deze zal uitpakken. 

Om je als leider in deze uitdaging te ondersteunen, bieden we een leiderschapsontwikkelingsprogramma waarin je hands-on kunt leren wat verandering is, hoe je in actie kunt komen en welke tools je kunt gebruiken. We besteden aandacht aan wat dit van jou als leider en van je team vraagt, en bieden ondersteuning van collega’s aan. 

Gedurende het hele programma werk je aan en reflecteer je op je eigen cases, zodat je de opgedane kennis direct kunt vertalen naar de praktijk. 

Dit programma bestaat uit zes delen: een startdag, een slotdag, en twee sessies van een halve dag ertussenin. Voorafgaand aan de training dien je je leerdoelen in via een intakeformulier (bij inschrijving). Tijdens de cursus zijn er twee geplande collegiale toetsingssessies, en na afloop van de cursus kom je met je peer group samen om zelfstandig verder te gaan. Het doel is om collectief in kleine groepen te blijven leren en in dialoog te blijven met je collega’s. 

  • Programme is for

    Alle UT leidinggevenden met management en leiderschapsverantwoordelijkheden.

  • Datum

    Dag 1: Dinsdag, 15 Oktober 2024

    Dag 2: Dinsdag, 5 November 2024

    Dag 3: Dinsdag, 19 November 2024

    Dag 4: Dinsdag, 10 December 2024

  • Tijd

    15 okt: 9.00 - 17.00 

    5 nov: 13.00 - 17.00

    19 nov: 13.00 - 17.00

    10 dec: 9.00 - 17.00

  • Locatie

    ...

  • COURSE FEE

    Deze training wordt aangeboden en bekostigd vanuit centrale UT gelden.

  • Trainers

    Linda van der Wal, Sandra Doelman, Karen Buchanan, Jackelien Barelds, co-supervisoren en intervisiebegeleiders.

  • INTAKE

    Na aanmelding voor deze cursus ontvang je een e-mail. In de bijlage vind je een document met de link naar het intakeformulier. Zorg ervoor dat je het intakeformulier zo snel mogelijk invult, de laatste tijd voor 8 oktober.

Schrijf in voor:
Leiderschapsontwikkeling programma - Leidinggeven in onzekere tijden: bouwen aan een toekomstbestendige UT'.
October 2024
Medewerker bij de Universiteit Twente?

Jouw gegevens