Verwen je smaakpapillen en maak een smaakvolle reis
Alle foodies, culinaire avonturiers en smaakkenners opgelet! Wij bieden je een culturele kookervaring als geen ander: een cursus in de heerlijke Turkse keuken. Maak je klaar om te genieten van een rijke mix van smaken, beïnvloed door het Midden-Oosten, Centraal-Azië en Europa.
Duik in de levendige wereld van de Turkse gastronomie, waar verse ingrediënten de hoofdrol spelen. Ontdek de kunst van het bereiden van lichte en verteerbare gerechten, vegetarische gerechten, naast verrukkelijke vleesspecialiteiten. Van smakelijke desserts tot robuuste hoofdgerechten, je leert het allemaal.
In Turkije is eten een sociaal gebeuren, waarbij natte en droge gerechten samen worden genoten. Ervaar de warmte van de Turkse gastvrijheid terwijl we de gewoonten van het samen delen van maaltijden verkennen. En natuurlijk ontbreken brood, cacık en hoşaf niet in een Turkse maaltijd.
Laten we samen op een heerlijke reis gaan langs de Turkse smaken!
- Vier woensdagavonden
- Tijd: 19.00 - 21.30 uur
- Docent: Gulseren Altinkaya
- Locatie: De Roef, past. Geertmanstraat 17 in Enschede
- Kosten: € 82,50
Voor deze cursus werken we samen met de Volksuniversiteit, na inschrijving en betaling worden je naam en e-mail adres doorgegeven aan de Volksuniversiteit om functionele redenen, mocht je hiertegen bezwaar hebben laat dit dan weten middels een e-mail aan cultuur@utwente.nl.
Deze cursus is alleen toegankelijk voor studenten en medewerkers met een geldige Union-/Campuscard.
Meer informatie: Joke Sanchez, Coordinator Cultural Education, cultuurcentrum@utwente.nl, 053-4895759 |