UTFaculteitenTNWNieuwsWint FlexSciLabs de Nederlandse Onderwijspremie van 1,2 miljoen euro?

Wint FlexSciLabs de Nederlandse Onderwijspremie van 1,2 miljoen euro?

Zoals inmiddels wellicht bekend is, en tevens vermeld in het nieuwsbericht is het project FlexSciLabs van TNW genomineerd voor de Nederlandse Onderwijspremie 2023 van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO).

Op 29 juni wordt de Nederlandse Onderwijspremie uitgereikt door minister Robbert Dijkgraaf van Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap ter waardering van onderwijsvernieuwing en –verbetering. De premie van in totaal 7,5 miljoen euro wordt verdeeld over drie teams uit het middelbaar beroepsonderwijs (2,5 miljoen euro), drie teams uit het hoger beroepsonderwijs (2,5 miljoen euro) en drie teams uit het wetenschappelijk onderwijs (2,5 miljoen euro). Elk van de drie teams ontvangt de volgende bedragen: 1,2 miljoen euro voor de eerste plaats, 800.000 euro voor de tweede plaats en 500.000 euro voor de derde plaats.

We zijn ontzettend benieuwd of FlexSciLabs de eerste prijs gaat winnen en wensen Sissi de Beer, Leonie Chapel, Noah van Dijk, Stefan Kooij, Arnoud Onnink, Aernout van Rossum, Jeroen Verschuur, Imre van Veldhoven, Paul Rupert en Herbert Wormeester heel veel succes!

Kijk ondertussen de video waarin FlexSciLabs wordt uitgelegd:

.