UTUT-KringKomende activiteiten27 & 28 dec: Twentse Eindejaars Conference

27 & 28 dec: Twentse Eindejaars Conference

Twentse Eindejaarsconference

Opgeven uiterlijk vrijdag 11 oktober

Ook dit jaar brengen de beste cabaretiers van Twente je een onvergetelijke avond tijdens de Twentse Eindejaarsconference 2024. Van vrijdag 27 december t/m maandag 30 december kun je in de PAY. Zaal van het Wilminktheater genieten van scherpe grappen, herkenbare verhalen en die typische Twentse nuchterheid.

De voorstelling blikt met een flinke dosis humor terug op het roerige jaar 2024, met oog voor de gekkigheden uit Twente én de rest van de wereld. Maar er wordt ook vooruitgekeken, op de manier zoals alleen de Tukkers dat kunnen: met humor en een knipoog, maar ook met een moment van reflectie. In de donkere dagen rond kerst is er namelijk altijd wel iets om over na te denken, hoe klein het lichtpuntje ook is.

Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor vrijdag 27 (alreeds vol geboekt) en zaterdag 28 december. Kosten 16,50 euro. Meld je eerst bij f.a.vandijk@utwente.nl aan alvorens de betaling te doen. Pas na een bevestiging van deelname mag je het bedrag voldoen. Opgeven uiterlijk vrijdag 11 oktober.